MONSTERS: lot 5 preses escalada per a nens/es

 

59,95

  • Joc de 5 preses d’escalada infantils
  • Ideal per tenir un petit rocòdrom a casa
  • Preses de tamany mitjà
  • Tipus de presses: cassos
  • Textura suau
  • Inclou: 5 preses de color taronja + 5 cargols Allen M10 + 5 rosques d’aranya
  • * Els colors i formes de les presses poden variar respecte als de les imatges
  • Lliurament en 24-48h (a tot Catalunya, de dilluns a divendres)

En estoc

Descripció

Aquest lot de 5 preses d’escalada infantils és el que necessites per muntar un petit rocòdrom a casa. A més d’oferir una activitat física super divertida és també una forma de decorar l’habitació, sala de jocs o el jardí (és aconsellable l’ús de matalassos per esmorteir les possibles caigudes).

A molts nens i nenes els encanta escalar, una activitat que a més de divertida els ajuda a entrenar les seves capacitats físiques i psicològiques (coordinació, equilibri, resistència, estratègia ).

Recomanem que la fixació de les preses es faci mitjançant un panell de fusta, encara que també es poden fixar directament sobre una paret de maons o de formigó.

Fixar les preses en un panell de fusta:

És la millor solució, sobretot per a interior ja que podreu fer diversos forats al panell de fusta i no a la paret. A cada forat del panell de fusta es col·locarà una torca d’aranya on es fixaràn posteriorment les preses amb els cargols. Així podreu canviar la ubicació de les preses de manera senzilla per tenir diferents rutes de més o menys dificultat. Els nostres lots inclouen els cargols i les torques necessàries per fixar les preses comprades a un plafó de fusta.

Podeu veure pas a pas com construir un panell de fusta en aquest enllaç i en el vídeo.

Algunes idees per construir el vostre rocòdrom (en un panell de fusta):

Fixar les preses en una paret de maons:

Per fixar les preses sobre una paret de maó pot fer-se amb tacs i cargols, encara que el més recomanable és fer-ho amb tac químic (tamís de niló + manguitos amb rosca interior + resina). La fixació mitjançant tac químic permet que es puguin canviar les preses de posicions o desmuntar de tant en tant per netejar-les (és més car i el procés requereix més temps però a la llarga et sortirà rendible). Requereix comprar els tacs tamís de niló per als cargols Allen M10, que ja vénen inclosos en el lot.

Procediment amb tac químic: Fer un forat a la paret de maó amb el trepant i una broca de 20mm (la broca ha de ser la mida igual al diàmetre exterior del tamís de niló), és recomanable primer fer un forat amb una broca de menor mesura . Netejar el forat i introduir el tamís de niló. Preparar el cartutx de resina per omplir el tamís de niló. Tanca el tap del tamís de niló i introduir el tamís metàl·lic amb rosca interna (empenyent i donant-li voltes com si atornillessim perquè quedi totalment impregnat de la resina interior). Ha de quedar totalment enrasat a la paret (no ha de sobresortir res). Deixar endurir la resina (segons el producte que s’utilitzi pot oscil·lar entre els 10 minuts i les 2 hores). Ja només quedarà col·locar les preses i fixar-les amb els cargol Allen M10.

Fixar les preses en una paret de formigó o pedra:

Per fixar les preses d’escalada en formigó o pedra es pot fer de diverses maneres:

1) Tac químic (manguitos amb rosca interior + resina): és el mateix procediment que la fixació en maó amb tac químic però sense el tamís de niló.

2) Tac empotrable: un sistema segur i econòmic. Requereix comprar els tacs embpotrables femella M10 per als cargols Allen M10, que ja vénen inclosos en el lot. El sistema de fixació és fàcil: fer un forat a la paret de formigó o pedra amb el trepant i una broca de 12 mm (la broca ha de ser la mida igual al diàmetre exterior del tac de cop). Comprovar que la profunditat sigui l’adequada perquè el tac quedi enrasat a la paret (no ha de sobresortir res). Després netejar el forat i introduir el tac empotrable femella M10. Colpejar amb un martell, de manera que el el seu interior anirà cap al fons ancorant fermament les parets del tac a la paret. I ja podem col·locar les preses amb els cargols Allen M10.

3) Cargol inviolable: També hi ha la possibilitat d’utilitzar cargols inviolables que impedeixen que ningú pugui desmuntar la presa. No és aconsellable excepte si hi ha el perill de robatori de les preses al lloc que s’instal·len.

No dudéis en contactar con nosotros si tenéis alguna duda sobre como hacer vuestro rocódromo: hello@alwayswithkids.com

Categoria: