Devolucions

Dret de desistiment

Tens dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment caducarà als 14 dies del dia que tu o un tercer per tu indicat, diferent del transportista, adquireixi la possessió material dels béns.

Per exercir el dret de desistiment, has de notificar (Always with kids – Laura Montero Abad, carrer Josep Irla núm 58, 08320 el Masnou, Barcelona Espanya. Email: hello@alwayswithkids.com) la teva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal o un correu electrònic). Podràs utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori.

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l’exercici de la teva banda del dret de desistiment sigui tramesa abans que venci el termini de desistiment.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part teva, et retornarem tots els pagaments rebuts de tu, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la teva part d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies a partir de la data en què se’ns informa de la teva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per tu per a la transacció inicial, llevat que expressis el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns.

Hauràs de retornar o lliurar els béns a nosaltres mateixos sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies a partir de la data en què ens comuniquis la teva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectues la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini de 14 dies.

Hauràs d’assumir el cost directe de la devolució dels béns.

Només tu seràs responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per a establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.